Limewise

Ben je op zoek naar een uitdaging? Deze kan je vinden bij LimeWise. Als op zoek bent naar een docent economie 2e graads vacature, ben je op de website aan het juiste adres. Bij LimeWise heb je zeker genoeg keuze uit uitdaging. Ze hebben een heel groot assortiment aan vacatures voor je op de website staan. Als school is LimeWise ook heel interessant. 

Waarom is LimeWise interessant voor scholen

docent economie 2e graads vacature

Als school wil je zo snel mogelijk vervangen voor een functie. Je kan niet zonder docent of conciërge zitten. LimeWise kan je helpen om zo snel mogelijk een passende kandidaat te vinden die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. De mensen van LimeWise hebben al vele bedrijven mogen helpen te zoeken naar een docent. Ze nemen het hele proces van sollicitatie van je over. Zo houd je meer tijd over om andere dingen te doen voor je school. Ze zorgen dat de persoon aan je wensen voldoet.

Klantenservice

De klantenservice is erg klantvriendelijk. Ze kunnen je vragen goed beantwoorden. Naast de telefonische klantenservice kun je ook terecht op het hoofdkantoor. Deze is gevestigd in Tilburg. Je kan ze ook via de mail bereiken.