Zelfverzekerder geworden dankzij personal trainer Den Bosch

0
238
personal trainer Den Bosch

Ik sport erg graag met mijn personal trainer Den Bosch in sportschool Train Station 073. Ik heb namelijk een aantal fitnessdoelen die ik graag wil bereiken, alleen weet ik nooit niet zo goed hoe. De extra hulp kan ik dus goed gebruiken!

Zelfverzekerd in mijn lijf

personal trainer Den Bosch

Mijn personal trainer Den Bosch is erg professioneel en motiverend. Ik heb (net zoals iedereen) ook weleens geen zin om te sporten, maar mijn trainer maakt er dan toch altijd iets leuks van. Ook krijg ik goede uitleg van de verschillende oefeningen en weet ik nu hoe ik alles correct uit moet voeren. Ik train zo’n twee tot drie keer per week en ik merk langzaam maar zeker echt verschil. Ik ben al een aantal kilo’s afgevallen en ik zie in de spiegel ook dat ik een stuk strakker en slanker ben geworden. Maar het belangrijkste is dat ik veel beter in mijn vel zit en een stuk zelfverzekerder geworden ben!

Fijne sportschool met veel afwisseling

personal trainer Den Bosch

En dan de sportschool zelf: Train Station 073 is echt de allerfijnste sportschool waar ik ooit getraind heb! Ik kan zelf mijn trainingen inplannen en ik heb altijd de keuze uit wel 50 momenten in de week, dus er is altijd wel een gaatje in de agenda te vinden. De ene keer doe ik cardio-training en de andere keer ga ik weer krachttrainingen doen. Verder ben ik ook na een leuke proefles begonnen met kickboksen, omdat ik het heerlijk vind om hier al mijn energie in kwijt te kunnen. Met deze afwisseling blijft het sporten leuk! Ik raad daarom echt iedereen aan om ook eens bij Train Station 073 te kijken. Ben jij ook benieuwd geworden en wil je graag weten welke sport er goed bij je past? Boek dan snel een gratis proefles!