Zakelijk VoIP: onbeperkt bellen voor weinig geld

0
608

Ontvangt jouw bedrijf maandelijks ook een hoge telefoonrekening? Dan ben jij mogelijk wel aan het kijken of het niet goedkoper kan. Het kan inderdaad vaak veel goedkoper. Althans, wanneer je op dit moment nog belt via een standaard telefoonaansluiting. Zeker wanneer je jaarlijks veel telefoontjes pleegt, lopen de telefoonkosten heel hoog op. Ooit al eens gedacht aan een Voice over IP (VoIP)? Met een zakelijke VoIP kun jij onbeperkt bellen voor een aanzienlijk lager bedrag!

Wat zijn de kosten?

Wil jij onbeperkt bellen met een zakelijke VoIP? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat dit je op jaarbasis gaat kosten. Het is echter niet mogelijk om op voorhand al met bedragen naar buiten te treden. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het aantal telefoontjes en de lengte van de gesprekken. Wel liggen de abonnementskosten bij een zakelijke VoIP voor onbeperkt bellen een stuk lager. Daarnaast geldt er ook een laag starttarief en worden lage gesprekskosten gehanteerd.  

Overstappen naar zakelijke VoIP voor onbeperkt bellen

Ben jij verkocht door het grote aantal voordelen dat zakelijk VoIP voor onbeperkt bellen met zich meebrengt? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk overstappen naar een dergelijk systeem. Haceel ICT kan jou hierbij helpen. De medewerkers van dit bedrijf hebben het VoIP-systeem binnen de kortste keren aangelegd, waardoor jij met jouw zakelijke VoIP direct onbeperkt kunt bellen!