Ik ben vorige week samen met mijn vriendin op bezoek geweest bij mijn familie in Spanje. We hebben daar samen een erg leuke tijd gehad maar onze vlucht voor de terugreis had erg veel vertraging opgelopen. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar claim indienen vertraging Ryanair.

Veel websites met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar claim indienen vertraging Ryanair kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die claims indienen voor als je vlucht vertraging heeft opgelopen. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airling-Refund.


De website van Arling-Refund

Nadat we een tijdje hadden gezocht en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van Airline-Refund. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het krijgen van een vergoeding door de opgelopen vertraging. Ze hanteren ook erg lage commissie kosten waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen om een vergoeding te krijgen voor de vertraging die wij hebben opgelopen. We hebben erg snel een vergoeding gekregen met behulp van Airline-Refund.