Stoppen met roken? Lees onze tips!

0
240

Ieder moment van het jaar is een goed moment om te stoppen met roken, maar toch lukt het veel mensen niet zo makkelijk. Je hoort vaak dat mensen een poging doen, maar een tijdje later zie je ze weer met een sigaret staan. Veelal komt dit omdat mensen het verkeerd aanpakken, zo moet je het niet moeilijk maken voor jezelf en kun je ook overstappen op een e-sigaret. E-sigaretten kun je vullen met e-liquid. Eliquid kopen is veel goedkoper dan normale sigaretten en ook nog eens minder schadelijk. Lees over e-sigaretten en meer in dit artikel!

eliquid kopen

Maak het je zo makkelijk mogelijk

We gaven het al eerder aan, maar tijdens het stoppen moet je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken. Dat betekent dat je verleidingen zoveel mogelijk moet verwijderen uit je leven. Sigaretten die je nog had gooi je dus weg, en bij rokers blijf je zover mogelijk vandaan. De omgeving van een roker heeft namelijk veel invloed op het succes van het stoppen. En het is zeker goed om daar rekening mee te houden. Bedenk je daarnaast goed waarom je precies wilt stoppen, en schrijf dit ook echt op. Zo kun je jezelf ieder moment van de dag herinneren en wordt het makkelijker om te stoppen. Een e-smoker is daarnaast een goede manier om het stoppen makkelijker te maken. Hiermee kun je alsnog roken, maar krijg je de sigarettenrook niet binnen. In plaats daarvan rook je damp met daarin nicotine, wat veel minder schadelijk voor je is. 

eliquid kopen

Wanneer je voor een e-sigaret gaat, zal dit je ook veel geld besparen. Het roken van e-sigaretten is goedkoper dan normale sigaretten. En doe je dit, dan houd je veel geld over aan het einde van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here