Luiertas voor mannen

 

Een luiertas voor mannen is helemaal niet gek. Tegenwoordig komen steeds meer vaders met de vraag of er ook een tas is, waarmee zij kunnen lopen. Natuurlijk kunnen zij met elk model de straat op, maar niet iedereen wilt dat. Dat kan ik mij ook wel voorstellen, want ik zie mijn man ook niet met een bloemetjes tas de straat op gaan. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een robuust model, waar elk geslacht wel mee gezien wilt worden. In eerste instantie waren wij naar de stad gegaan, daar zit een grote babywinkel. Luiertas voor mannen

Wij hebben een zeer mooie luiertas voor mannen gevonden

Het bezoek aan de baby winkel, was wel leuk. Helaas hadden zij hier ook alleen maar tassen met een vrolijk bloemetje of een andere afbeelding. Mijn man keek mij al aan en zei dat hij hier beslist niet mee wilde lopen. Daarom zijn wij naar huis gegaan en hebben een bezoek gebracht aan de webwinkel van 123luiertassen.nl. Hier hadden zij genoeg keuze aan een luiertas voor mannen.

Inmiddels loopt mijn man heel wat af met zijn nieuwe tas. Samen met onze dochter gaat hij graag winkelen. Zijn robuuste tas, vol met luiers en ander benodigdheden,  hangt dan om zijn schouders.