Horeca parasol van Xterior een succes

0
911

Een horeca parasol kocht ik bij Xterior! Een bedrijf dat onder andere parasols en windschermen verkoopt. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en vertel je er graag meer over in deze blogpost.

Een horeca parasol naar onze wensen

horeca parasolOp ons terras zitten in de zomer heel veel mensen, maar de weersomstandigheden zijn niet altijd ideaal. Zo waait het af en toe best hard of het gaat ineens regenen. Een goede horeca parasol is dan handig. Xterior verkoopt parasols in allerlei vormen en maten en maatwerk is op die manier dus mogelijk. Bij ons terras past het beste een rechthoekige parasol, dus we besloten voor dit model te gaan. We wilden graag het logo van ons bedrijf op de parasol laten drukken, dus we besloten contact op te nemen over de mogelijkheden. De meneer die ik aan de lijn kreeg was erg vriendelijk en nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen. Hij stelde ons een aantal opties voor en deze spraken ons erg aan. Uiteindelijk kozen we voor een zwarte, rechthoekige parasol met onze bedrijfsnaam erop.

We raden Xterior aan!horeca parasol

We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De parasol staat erg mooi op het terras en we hebben er al een aantal complimenten over gehad van vaste klanten. Het draagt zeker bij aan de ambiance van onze lunchroom! Ben jij nou ook op zoek naar een horeca parasol? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Xterior. Wil je graag advies? Neem dan contact op via de telefoon of de mail. Zij staan je graag ter woord voor het geven van advies en het beantwoorden van vragen. Op de website vind je de contactgegevens en de verschillende modellen die er zijn. Je kunt daar ook afbeeldingen zien, zodat je een idee krijgt van hoe de parasols er uit zien.