Gericht interieuradviseur Den Haag

0
770

Bent u specifiek op zoek naar interieuradviseur Den Haag? Zoek niet verder en wees welkom bij Robbert Lagerweij Interior Design. Dit toonaangevende bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise en kan u gericht advies geven over uw nieuwe of huidige interieur. Het interieuradvies gaat tot volledige renovaties, maar is ook geschikt voor kleine projecten. Stapsgewijs gaat het bedrijf met u mee om uw wensen te vervullen.

Pakketten op maat

Natuurlijk zijn er bij Robbert Lagerweij Interior Design pakketten op maat beschikbaar. Er wordt tijdens een vrijblijvend gesprek gekeken naar uw woon- of werkomgeving. Daarna wordt er een plan op maat gemaakt, zodat er direct gestart kan worden.

Een totaalplan naar uw wensen

Een totaalplan is noodzakelijk om op te starten, het interieurplan wordt compleet verzorgd, van het uitzoeken van de perfecte stof tot de juiste kleur voor uw kast, ga zo maar door. Door een uitgebreide kennis en een grote netwerk is het mogelijk om antieke meubelstukken te vinden. Wanneer de uitvoering gaat beginnen, komt er een bouwteam, dit bouwteam werkt samen met de aannemer, de interieurspecialisten en andere vakmensen; denk aan parketteurs, stukadoors en schilder. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website, ook kunt u contact opnemen voor verdere vragen.