Durlinger

De Gabor slipper is en blijft een van de meest elegante slippers die je zult vinden. Bovendien ondersteund dit het lichaam op de juiste manier en dat is wel zo prettig. Het lichaam raakt uit balans wanneer je niet de juiste schoeisel draagt. Met dit merk hoef jij je daar in ieder geval geen zorgen meer voor te maken. Goede pasvorm en ook nog eens erg aantrekkelijk in de aanschaf. Kortom, zeker de moeite waard!

Gabor slipper heeft zijn charme

Gabor slipper

Voorheen ging ik altijd naar de dichtstbijzijnde winkel om schoenen aan te schaffen. Ik hield nooit rekening mee of dat de schoenen wel comfortabel zaten. Zolang ze leuk zijn was ik al tevreden. Op een gegeven moment begon ik te merken dat ik last kreeg van de hiel. Dit werd zo erg dat ik liever op mijn blote voeten liep, dan dat ik schoenen aan trok. Vanaf dat moment ben ik er erg goed op gaan letten en kwam ik al vrij snel terecht bij Durlinger. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om goede schoenen te dragen. De Gabor slipper is daar een van en dit draag ik liefst de hele dag door! Goede pasvorm en bovendien zien de slippers er onwijs charmant uit.