Een accountmanager is iemand die de accounts van een bedrijf beheert. Je kunt dit samen met collega’s doen in een groot bedrijf of als enige in het bedrijf. Meestal heeft een accountmanager een aantal accounts onder zijn of haar verantwoordelijkheid. Accounts zijn relaties met klanten. In de accountmanager opleiding kun je hier alles over leren. De accountmanager opleiding kun je overal in Nederland volgen en zo zorg je dat je alles leert wat nodig is om een accountmanager te worden.

Indeling opleiding

De accountmanager opleiding bestaat uit twee delen en duurt in totaal 45 weken. Het eerste gedeelte richt zich op de opleiding tot administratief medewerker. Dit deel duurt 30 weken. Daarna heb je nog 15 weken les om je te verdiepen in de functie van accountmanager. Aan het einde van de gehele accountmanager opleiding heb je dus ook twee diploma’s die je op je cv kunt zetten. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. En je kunt vrijwel overal aan de slag als accountmanager.

Lessen en locaties

De lessen bij deze opleiding zijn maar eens per week. Dat betekent wel dat je een hoop zelfstandig moet doen, want aan het eind van de 45 weken krijg je wel een diploma als je alles naar voldoening afrondt. Wel geeft dit je de mogelijkheid te blijven werken of voor je gezin te zorgen bijvoorbeeld. De lessen duren drie uur en worden in de ochtend of avond gegeven van 9 tot 12 of van 7 tot 10. Er zijn meer dan 50 leslocaties waar je de accountmanager opleiding kunt volgen. Kijk op de site voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *