Patrick: 

Jan van Erp Badkamers Maastricht is de specialist van Maastricht. Hier kun je alles vinden betreft doucheruimtes en tegels. Met een zeer goede service hebben de specialisten van Jan van Erp Maastricht mijn oude kamer omgetoverd tot een moderne douchekamer in de volledig zelfgekozen stijl. Hierdoor kan ik optimaal genieten in mijn bad na een zware dag werken.

De kwaliteiten van badkamers Maastricht

Jan van Erp Maastricht heeft en goede indruk achtergelaten bij mij. Met de snelle en goede service en de kwalitatieve badkamers van Jan van Erp Maastricht heb ik mijn droomkamer laten maken. Wat voorheen een kille en lelijke kamer was is omgetoverd tot een warme en prachtige douchekamer.

Mijn nieuwe ruimte om te douchen is volledig in mijn gekozen stijl ingericht. In de mooie en overzichtelijk showroom van Jan van Erp heb ik inspiratie opgedaan om mijn wensen waar te maken. Hierna heb ik een fijn lopend gesprek gehad met één van de medewerkers. Samen met de desbetreffende medewerker heb ik mijn badkamer ontworpen in mijn gekozen stijl. Al gauw stonden ze voor mijn deur. Binnen 2 dagen was mijn volledige ruimte om te douchen klaar voor gebruik.

 Ik raad Jan van Erp Maastricht zeker aan, de snelle en goede service heb ik een zeer fijn ervaren. Voor meer informatie klik dan hier.