detachering in Rotterdam

Een geschikte detachering in Rotterdam ingeschakeld! Dit omdat wij over een kleine vier weken een onwijs groot project hebben staan. Zelf heb ik niet genoeg personeel om deze project in goede banen te laten lopen. Om nu alleen voor dit project personeel aan te nemen zag ik niet zitten. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om toch het project door te laten gaan.

detachering in Rotterdam

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam er al snel uit dat een uitzendbureau wellicht het beste is. Het is natuurlijk wel van belang dat het personeel wat tijdelijk bij ons komt werken wel weet wat er gedaan moet worden. Zo ben ik een detachering in Rotterdam gaan zoeken. Al snel kwam ik terecht op de website van PDHW.

Goede detachering in Rotterdam

Bij dit bedrijf heb ik een afspraak gemaakt om langs te komen. Het verhaal kon ik gerust uitleggen en vervolgens gingen zij voor mij aan de slag. Al snel kwamen er een aantal potentiële kandidaten tevoorschijn. Mijn wensen waren bekend en zij gingen voor mij verder. Aan het einde van de week kreeg ik te horen dat er in totaal zeven nieuwe leden zich hadden aangemeld.