De beste scooter gekocht

0
470

Nadat mijn oude brommer gestolen werd besloot ik een upgrade te willen en klaar te zijn voor een mooie scooter. Online stuitte ik op de site van Fast & Furious Scooters en zag ik een paar mooie modelletjes die al maanden in mijn wishlist stonden. Ik kwam er op Fast & Furious Scooters achter dat er klonen bestaan van duurdere scootermodellen die er vrijwel precies uitzien zoals the real deal en het net zo goed doen… echt chill voor mijn portemonnee en ook voor mijzelf, aangezien ik daarom de aanschaf van een mooie scooter voor mezelf niet meer hoefde uit te stellen.

Een goede deal

Met behulp van de medewerkers van Fast & Furious Scooter Special Shop heb ik het juiste model scooter voor mij weten te vinden. Ik was om eerlijk te zijn niet echt overtuigd en enthousiast over het hele “online kopen” aspect, maar gelukkig kon ik bij de winkel zelf langskomen om in real life te aanschouwen hoe het er allemaal uitziet en hoe het allemaal werkt, waarna ik geen twijfels meer had. Ik woon zelf in Leiden en binnen een half uur was ik bij de winkel, binnen 2 weken had ik mijn scooter. Echt ideaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here