3d buizenlaser

Ik heb een bouwbedrijf en voor specifieke klussen op het gebied van buizen heb ik maatwerk nodig om buizen op maat te krijgen. Via via ben ik hier terecht gekomen en al mijn klussen op het gebied van buizen doen zij voor mij met een 3d buizenlaser. Dat is echt een prachtig stukje techniek. Ik mocht een keer kijken op het bedrijf hoe mijn buizen op maat werden gemaakt, precies op mijn aangeven op basis van een mail die ik had gestuurd met gewenste afmetingen. Dat was indrukwekkend om te zien! Deze technologie is schoon, het is heel precies waardoor je heel weinig metaal verspild en het klopt precies qua afmetingen. Dat is op de klus wel belangrijk. Dat als je het gaat gebruiken dat je geen afwijkingen hebt zodat je vertragingen oploopt. Dat heb ik tot nu toe hier nog nooit gehad.

Afspraken

De afspraken die ik hier gemaakt heb worden keurig nagekomen. Precies volgens mijn instructies worden de klussen uitgevoerd. En als er een vraag is bellen ze gewoon even op. Liever even een belletje vooraf dan achteraf de verkeerde buis. Een mooie technologie dit, uitgevoerd door een bedrijf waar ik heel tevreden over ben.