Ik zocht naar leukste bedrijfsuitjes Brabant. Ik vond het nog best lastig. Sommige collega’s zijn heel sportief en andere houden juist helemaal niet van actief bezig zijn. Sommige bedrijfsuitjes zijn afgezaagd, dus wat moest het worden? Toen kwam ik op de website van ballonvaarten. Dat is leuk, dacht ik meteen. Ongetwijfeld geniet iedereen daarvan.

Volledig verzorgd

Prettig aan de ballonvaarten vond ik ook wel dat ze volledig verzorgd zijn. Ik zit in de commissie, dus vaak kost het veel tijd aan regelen. Bij een ballonvaart wordt me dus veel werk uit handen genomen. De ballonvaart is inclusief een enthousiaste en professionele begeleiding. Het vervoer wordt ook gewoon geregeld. Tijdens de ballonvaart is er ook iets om te drinken, dus dat hoeven we ook niet zelf mee te nemen.

Actie

Ons bedrijf vindt een personeelsuitje belangrijk voor de onderlinge band en voor een goede teambuilding. We hebben echter wel te maken met een budget. Het is niet de bedoeling dat ik daar overheen ga met het boeken van een ballonvaart. Tot mijn verrassing zag ik dat er soms ook speciale acties zijn. Dat scheelt toch mooi weer op de kosten.